Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Christopher

Zadanych pytań: 31

08.02.2014 15:51

Do pani "sylwunia sylwia wójcik. Proszę o przeczytanie wiadomości,którą wysłałem do pani i ustosunkowanie się do problemu związanego z zamieszczeniem przepisu na torcik z kaszanki.

Najlepsze odpowiedzi (3)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

09.02.2014 17:34

mnie Twoje mielone kotlety z użyciem śmietany zaciekawiły i je po swojemu zrobiłam, ale dałam notkę z czyjego przepisu był pomysł....http://www.doradcasmaku.pl/przepis/308038/soczyste-mielone-ze-smietana-na-obiad-.html

ZEWA

Zadanych pytań: 190

08.02.2014 22:01

Dokładnie, robiąc czyjś przepis jota w jotę wypadałby napisać skąd zaczerpnęło się inspirację i tyle. To chyba nie aż tak wiele.

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

08.02.2014 20:03

jeśli przepis jest podobny albo taki sam to ja nie robię problemu Jesli jeszcze potwierdzony jest własnymi zdjęciami,Po to właśnie dzielimy się przepisami aby inni mogli z nich korzystać i dobrze jak pochwalą się własnym wykonaniem.Mnie to cieszy jak ktoś wypróbuje mój przepis i mu to wyjdzie.Nie popieram tylko podkradania cudzych zdjęć .Zrób ,skorzystaj i udokumentuj własnym zdjęciem.A jeśli ktoś nie życzy sobie aby ktoś korzystał z jego przepisów to oznaczyć przepis wystarczy jako prywatny,ale to nie o to chyba chodzi na tym portalu.Pozdrawiam

Odpowiedzi (3)

ZEWA

Zadanych pytań: 190

08.02.2014 19:49

Sytuacja faktycznie wymaga wyjaśnienia. Ja właśnie przejrzałam Twoje fotki i dostałam ślinotoku i oczopląsu. Twoje dania są tak kolorowe i apetyczne, że dech zapiera.

Christopher

Zadanych pytań: 31

08.02.2014 21:47

Moja prośba o przeczytanie wiadomości jest skierowana tylko do p,Wójcik ,a nie wywołania zbędnej dyskusji.Nie robię i nie będę robił z tego problemu, jak sugeruje Wiesława1.Nie leży to w moim charakterze.Również się cieszę jak moje przepisy inspirują ,właśnie inspirują...Ale,jeżeli je powielamy dokładnie,a działamy na tej samej

Christopher

Zadanych pytań: 31

08.02.2014 21:57

platformie ,to obowiązuje pewna etyka,można zaznaczyć źródło.Żeby nie było dalszych niedomówień,w tym samym tonie napisałem do p.Wójcik. Zapraszam na mojego bloga i korzystania z przepisów ,bo to jest sens jego istnienia,ale miło będzie wiedzieć ,że ktoś "zna" autora.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak