Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

31.01.2015 18:50

Do pesto dodajecie orzeszki piniowe czy obojętnie jakie macie w domu??

Odpowiedzi (40)

misia53

Zadanych pytań: 339

01.02.2015 14:36

Mam swoje włoskie i laskowe więc najczęściej je używam ale czasem jak spodziewam się kogoś to wymyslę coś innego....

2milutka

Zadanych pytań: 134

01.02.2015 15:22

ja daję orzechy włoskie..:)

teresa18

Zadanych pytań: 502

01.02.2015 16:03

najczesciej włoskie

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

01.02.2015 17:49

orzeszki pinowe moim zdaniem są bardzo neutralne, dają konsystencje,ale nie zmieniają smaku klasycznego pesto genovese, jak mam to daje właśnie je, ale ich cena jest przerażająca; ostatnio zaczełam dodawać inne orzechy, dobrze sprawdzają się też nasiona słonecznika;

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

02.02.2015 08:48

Orzechy włoskie

Franciszek

Zadanych pytań: 4

02.02.2015 08:56

Takie jakie mam

Aga123

Zadanych pytań: 40

02.02.2015 10:12

piniowe jak sobie zaszaleję, a tak dodaje uprażony słonecznik

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

02.02.2015 22:51

rzadko robię pesto, jak już to zazwyczaj dodaje piniowe

ewa180

Zadanych pytań: 0

03.02.2015 09:23

raczej takie jakie mam pod ręką

jasiek

Zadanych pytań: 1346

16.02.2015 10:39

tylko piniowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak