Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Izka192

Zadanych pytań: 419

06.08.2013 14:59

Do sałatek na zimę dodajecie czerwoną cebulę?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Habibi

Zadanych pytań: 690

07.08.2013 08:21

ja dodaję taką, jaką aktualnie mam - czerwoną bardzo lubimy, więc często ją kupuję do bieżącego spożycia, a jak mam więcej, to i do słoików dodaję razem z białą...

Margo1

Zadanych pytań: 2141

06.08.2013 15:02

Nie , tylko cebulę białą

Rybciia

Zadanych pytań: 744

06.08.2013 15:12

ja też używam tylko białej cebuli :-)

Odpowiedzi (34)

Renata9

Zadanych pytań: 329

06.08.2013 15:02

ja czasami dodaje

pestka

Zadanych pytań: 424

06.08.2013 15:02

Jeżeli przepis tego wymaga - tak

Wojt@s

Zadanych pytań: 444

06.08.2013 15:05

też używam tylko białej cebuli

Konczi

Zadanych pytań: 632

06.08.2013 15:13

zazwyczaj jest to biała cebula

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

06.08.2013 15:16

Zależy od przepisu :)

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

06.08.2013 15:20

ja używam białej

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

06.08.2013 15:21

Ja dodaję tylko białą

anemon

Zadanych pytań: 163

06.08.2013 15:22

Nie, dodaję wyłącznie białą, czerwona w przetworach zmienia kolor na mało przyjemny.

Alex_M

Zadanych pytań: 119

06.08.2013 15:25

przewaznie uzywam bialej :)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

06.08.2013 15:31

Tak, bardzo ją lubię.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak