Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Milka100

Zadanych pytań: 76

22.02.2014 22:20

do smażenia jakiego tłuszczu używacie???

Odpowiedzi (37)

karolina1869

Zadanych pytań: 594

23.02.2014 08:27

zależy kotlety mielone i schabowe na smalcu, reszta na oleju rzepakowym

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

23.02.2014 08:29

oleju rzepakowego lub margaryny

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

23.02.2014 08:38

oleju rzepakowego lub smalcu

pestka

Zadanych pytań: 424

23.02.2014 08:46

masło klarowane , olej lub margaryna

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

23.02.2014 09:08

głównie oleju

Ola1984

Zadanych pytań: 295

23.02.2014 09:14

Do klasycznego, długiego smażenia oleju rzepakowego, czasem gdy coś wymaga jedynie zeszklenia np. cebula oliwy z dodatkiem masła.

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

23.02.2014 09:14

oleju lub smalcu

Aga-25

Zadanych pytań: 3

23.02.2014 09:20

oleju rzepakowego

erym

Zadanych pytań: 24

23.02.2014 09:24

ja smaze na oleju rzepakowym

gibli

Zadanych pytań: 20

23.02.2014 09:31

zależy do czego, ale zazwyczaj olej i smalec własnej roboty:))

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak