Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

04.02.2014 17:18

Do tradycyjnych kotletów mielonych dodajecie cebulę ...surową, smażoną, duszoną ???

Odpowiedzi (45)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

04.02.2014 18:09

Do mielonych zawsze surową,nawet nie pomyślałam o podsmażonej ale pewnie też byłyby smaczne.

Czyki

Zadanych pytań: 72

04.02.2014 18:09

Zawsze surową:):)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

04.02.2014 18:19

często surową bo szybciej. gdy mam więcej czasu daję zeszkloną na maśle

Margo1

Zadanych pytań: 2141

04.02.2014 18:24

tak daję cebulę ,ścieram na tarce o malutkich oczkach

Joannasz3190

Zadanych pytań: 115

04.02.2014 18:42

Dodaje surową, bardzo cieniutko posiekaną.

halina17

Zadanych pytań: 271

04.02.2014 18:45

Ja dodaję surową cebulę.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

04.02.2014 18:52

ja dodaję smażoną

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

04.02.2014 18:58

dodaję surową

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

04.02.2014 19:19

różnie, ale zazwyczaj smażoną

karolina1869

Zadanych pytań: 594

04.02.2014 19:23

surową cebulę dodaję

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak