Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata22

Zadanych pytań: 672

13.12.2012 18:32

do wypieków częściej dodajecie cukier muscavado czy trzcinowy?

Odpowiedzi (4)

Kasia36

Zadanych pytań: 463

13.12.2012 19:35

nie tylko zwykły

Henryka2

Zadanych pytań: 237

13.12.2012 20:38

Po co ten snobizm?! 99% użytkowników dodaje biały cukier.

BeataJ

Zadanych pytań: 103

14.12.2012 22:08

Jaki snobizm? Cukier trzcinowy ma o wiele lepszy smak od zwykłego, i ja bardzo często go dodaję do wypieków. Trzeba wypróbować a potem krytykować.

Renata22

Zadanych pytań: 672

15.12.2012 22:46

A po co ta ironia, Henryko? Nie widzę w tym grama snobizmu. Cukier muscavado jest typowo skomponowany pod wypieki. Wiadomo, że do polskiej tradycji pieczenia nie należy, ale wszystko dla ludzi, każdy wybiera sobie składnik, jaki mu pasuje i smakuje.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak