Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

12.04.2016 09:34

Dodając ser typu feta do sałatek lub zapiekanek kroicie w kostkę czy rozkruszacie palcami ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Damiano

Zadanych pytań: 0

12.04.2016 09:45

kroję w kostkę

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

12.04.2016 10:32

zazwyczaj kroje w kostkę

Motorek

Zadanych pytań: 1446

13.04.2016 09:51

rozkruszam serek a czasem kroję

Odpowiedzi (54)

halina17

Zadanych pytań: 271

12.04.2016 09:36

Ja przeważnie kroję w kostkę , bardzo rzadko kruszę.

gosia56

Zadanych pytań: 466

12.04.2016 09:36

W zależności jaki kupię czasami kroję w kostkę a czasami tylko rozkruszam palcami

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

12.04.2016 09:39

Ja częściej kroję, rzadko kruszę

berys18

Zadanych pytań: 1434

12.04.2016 09:41

staram się kroić w kostkę, ale jak jest miękki to nie zawsze sie uda

Janina

Zadanych pytań: 159

12.04.2016 09:50

Zawsze kroję w kostkę;))

Habibi

Zadanych pytań: 690

12.04.2016 09:58

jeśli mam polski, który jest miękki i mazisty, to raczej kroję nożem posmarowanym olejem - porządne sery solankowe kruszę palcami

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

12.04.2016 10:01

Kroję w kostkę.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

12.04.2016 10:03

kroję nożyczkami wprost do potrawy

Wacław

Zadanych pytań: 1269

12.04.2016 10:07

kroimy w kostkę

Maridka19

Zadanych pytań: 59

12.04.2016 10:10

U mnie kroimy w kostkę :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak