Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

27.03.2014 19:17

Dodając żółty ser do sałatek kroicie go w kostkę czy ścieracie na tarce ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

27.03.2014 20:12

Ścieram go na tarce o grubych oczkach.

Janina

Zadanych pytań: 159

27.03.2014 19:34

Przeważnie ścieram na tarku ;)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

27.03.2014 20:00

częściej ścieram na tarce o grubych oczkach

Odpowiedzi (38)

IlonaAlbertos

Zadanych pytań: 192

27.03.2014 19:37

Przeważnie ścieram na tarce.

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

27.03.2014 19:37

wszystko zależy od rodzaju sałatki , czasem ścieram na tarce a czasem kroję w kosteczkę

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

27.03.2014 19:40

Wolę pokrojony na większe kawałki.

ao_12

Zadanych pytań: 38

27.03.2014 19:56

ja przeważnie kroję w małą kostkę:)

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

27.03.2014 20:21

Zazwyczaj kroję w kostkę ;)

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

27.03.2014 20:32

ścieram na dużych oczkach

Róża1

Zadanych pytań: 7

27.03.2014 20:37

ścieram też na dużych oczkach:-)

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

27.03.2014 20:40

ja kroje w kostke

erym

Zadanych pytań: 24

27.03.2014 21:01

zawsze scieram na tarce, fete kroje w kostke wiadomo :)

Milka100

Zadanych pytań: 76

27.03.2014 21:38

to zależy do czego, kroję lub ścieram

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak