Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dagmara020

Zadanych pytań: 338

22.10.2013 12:49

Dodajecie do rosołu cebule lub czosnek?

Odpowiedzi (44)

marta19

Zadanych pytań: 41

22.10.2013 14:53

tylko cebulę

gibli

Zadanych pytań: 20

22.10.2013 15:08

cebulę podsmażona na patelni

ana1

Zadanych pytań: 51

22.10.2013 15:24

dodaję cebulę

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

22.10.2013 15:48

tylko cebulę dodaję czosnek nie

Dorota37

Zadanych pytań: 468

22.10.2013 16:21

dodaję tylko cebulę

czekoladka_m

Zadanych pytań: 380

22.10.2013 16:34

ja tez daję przypieczoną cebulę

probofka

Zadanych pytań: 5

22.10.2013 17:15

dobrze przypieczoną na ogniu cebulę

Ola1984

Zadanych pytań: 295

22.10.2013 17:37

Dodaję podpieczoną cebulę i ząbek naciętego czosnku, wbrew powszechnej opinii wcale go nie czuć w rosole, a wywar jedynie zyskuje na smaku.

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

22.10.2013 18:08

przypalana cebula i por

wirtualnykucharz

Zadanych pytań: 4

22.10.2013 19:22

cebula przypiekana obowiązkowo,nadaje koloru

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak