Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kryska73

Zadanych pytań: 303

23.08.2013 08:28

dodajecie do zupy pieczona cebulę?do jakiej?

Najlepsze odpowiedzi (3)

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

23.08.2013 09:38

tylko do rosołu

Janina

Zadanych pytań: 159

23.08.2013 08:34

Cebulę przypiekam do rosołu;)

berys18

Zadanych pytań: 1434

23.08.2013 08:35

przypieczoną do rosołu

Odpowiedzi (18)

gosia56

Zadanych pytań: 466

23.08.2013 08:30

do rosołu i do jarzynowej

Seba

Zadanych pytań: 1313

23.08.2013 08:31

ja rumienię na smalcu na patelni do pieczarkowej, kapuśniaku, jarzynowej

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

23.08.2013 08:36

do każdej oprócz chłodnika

msmors

Zadanych pytań: 91

23.08.2013 08:41

tylko do rosołu

malina

Zadanych pytań: 4

23.08.2013 08:41

tylko do rosołu dla pięknego koloru

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

23.08.2013 08:43

do rosołu daję

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

23.08.2013 08:44

obowiązkowo do rosołu i kapuśniaku

Beata73

Zadanych pytań: 1093

23.08.2013 08:45

do rosołu, ziemniaczanej, pieczarkowej i pomidorowej

Katarina

Zadanych pytań: 21

23.08.2013 08:45

Do niedzielnego rosołu

kulinarny smak

Zadanych pytań: 97

23.08.2013 09:13

Do rosołu i zalewajki dodaję paloną cebulę, dodaje smaku i koloru.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak