Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

05.03.2013 11:55

Dodajecie żelatynę bezpośrednio do kremu, czy najpierw dodajecie 1-2 łyżki kremu do żelatyny i po wymieszaniu łączycie?

Najlepsze odpowiedzi (3)

pestka

Zadanych pytań: 424

05.03.2013 12:28

zawsze dodaję bezpośrednio

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

05.03.2013 19:53

Dodaję ją bezpośrednio.

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

05.03.2013 12:27

Ja dodaję bezpośrednio

Odpowiedzi (4)

pajbek

Zadanych pytań: 257

05.03.2013 12:38

Też dodaję bezpośrednio :-)

rjustysia

Zadanych pytań: 190

05.03.2013 13:31

ja również dodaję bezpośrednio

Granita

Zadanych pytań: 249

05.03.2013 14:01

ja do żelatyny mam "uraz",ostatnio zaczęłam więc dodawać agar,który-ponoć-jest pochodzenia roślinnego,tylko trudno go dostać...

Bernadeta

Zadanych pytań: 192

06.03.2013 08:15

tak ja też bezpośrednio

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak