Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

iskierka.ag

Zadanych pytań: 3

27.04.2015 16:50

Dodawanie rozpuszczonej żelatyny do masy.

Najlepsze odpowiedzi (3)

Seba

Zadanych pytań: 1313

28.04.2015 07:54

żelatynę rozpuszczam w gorącej wodzie a do masy dodaję chłodną jeżeli o to Ci chodziło

gosia56

Zadanych pytań: 466

28.04.2015 09:31

Najpierw zalewam odrobiną zimnej wody mieszam i zostawiam aż napęcznieje póżniej zalewam wrzątkiem mieszam i zostawiam aż przestygnie może być lekko ciepła jeszcze wlewam naraz miksuję mikserem i nigdy nie mam żadnych grudek

misia53

Zadanych pytań: 339

27.04.2015 22:46

O co pytasz?

Odpowiedzi (3)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

27.04.2015 23:45

Dodaję ją letnią do masy, a rozpuszczam w gorącej wodzie.

luna76

Zadanych pytań: 4

28.04.2015 14:58

Zalewam zimną wodą, odstawiam do spęcznienia, następnie rozpuszczam w kąpieli wodnej, mieszam z łyżką masy i wlewam do pozostałej masy.

marenka

Zadanych pytań: 179

28.04.2015 17:40

ja dodaję letnią

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak