Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ania321

Zadanych pytań: 179

24.09.2013 20:13

Doradźcie, co zrobić z białkami jajek? Zostało mi sporo z dzisiejszego kucharzenia i nie mam pomysłu, do czego je wykorzystać.

Odpowiedzi (44)

Czarnula87

Zadanych pytań: 83

24.09.2013 20:23

najlepsze będą bezy :)

berys18

Zadanych pytań: 1434

24.09.2013 20:23

przychodzą mi na myśl tylko bezy

krystyna330

Zadanych pytań: 228

24.09.2013 20:26

pyszne beziki z cynamonem

Ola1young

Zadanych pytań: 7

24.09.2013 20:29

a ja bym zrobiła bezy kokosowe,są pyszne

msmors

Zadanych pytań: 91

24.09.2013 20:33

tort pavlowa albo bezy

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

24.09.2013 20:37

Dobrze prawi Jadwiga - zamroź je, a potem w każdej chwili możesz je wykorzystać np. do pysznej bezy :)

joanna30

Zadanych pytań: 50

24.09.2013 20:39

Zrób bezę lub babkę na białkach a jeśli chcesz je wykorzystac innym razem to po prostu zamróź.

Ola1984

Zadanych pytań: 295

24.09.2013 20:43

Możesz zamrozić, albo wykorzystać na już do toru Pavlovej, bez, kokosanek, babce na białkach.

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

24.09.2013 20:44

Wykorzystaj białka do bez, kokosanek, babki z białek, zamroź.

Barbara/zuza22_85

Zadanych pytań: 66

24.09.2013 20:45

proponuję bezy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak