Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Hrabina w kuchni

Zadanych pytań: 6

17.12.2014 22:11

Doradźcie proszę, jak mogę wykorzystać wywar z suszonych grzybów? Myślałam o zupie, sosie czy gulaszu, ale może macie ciekawsze propozycje?

Odpowiedzi (23)

molanka

Zadanych pytań: 14

18.12.2014 10:18

sos, zupa grzybowa, bigos

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

18.12.2014 10:18

ja również gotuję zazwyczaj zupy na takim wywarze :)

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

18.12.2014 10:24

Ja na takim wywarze gotuję biały barszcz, żur, albo kapuśniak, zdarzyło mi sie tez dodać do wywaru drobiowego i zrobić galaretkę z grzybowym smaczkiem - pycha!

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

18.12.2014 11:06

Ja gotuję risotto z boczkiem na wywarze grzybowym. Znajdziesz u mnie przepis, polecam.

pestka

Zadanych pytań: 424

18.12.2014 11:48

ja dodaję do bigosu lub gotuję zupę grzybową- jak mam za dużo ,to mrożę w małych pojemniczkach i w razie potrzeby mam do sosów

gosia561

Zadanych pytań: 1389

18.12.2014 11:49

ja robię na nim zupę

Pyszota

Zadanych pytań: 85

18.12.2014 11:58

ja dodaję do zupy

gosia56

Zadanych pytań: 466

18.12.2014 12:42

jak ostatnio miałam taki wywar z grzybów wlałam do woreczków do robienia lodu pózniej dodawałam takie kostki do sosu

Hrabina w kuchni

Zadanych pytań: 6

18.12.2014 12:49

Dziękuję wszystkim za cenne rady, co kilka głów to nie jedna. :)))

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

18.12.2014 13:10

zamrażam w woreczkach do lodu, potem mam do zupy, sosu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak