Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

09.03.2014 23:48

Dostałam 10 wielkich okazów selera. Macie jakieś pomysły jak go wykorzystać ? Gdzie go przechowywać żeby nie zmarniał /mieszkam w bardzo ciepłym mieszkaniu i nie mam piwnicy/ ?

Odpowiedzi (24)

Triss

Zadanych pytań: 10

10.03.2014 10:11

surówka, zupa krem, puree. Dodatkowo podobno upieczony, lekko skarmelizowany jest pysznym dodatkiem do mięsa.

halina17

Zadanych pytań: 271

10.03.2014 10:35

Najlepiej trzymać w lodówce w szufladzie .

mysza75

Zadanych pytań: 96

10.03.2014 11:55

W lodówce trzymaj seler zrób zupkę krem, surówki są pyszne z selerem, możesz obrać i zamrozić nie wyschnie a wykorzystasz go do zup

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

01.04.2014 09:49

bardzo dobry jest pasztet

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak