Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

aisoglam

Zadanych pytań: 321

15.07.2013 19:47

Dostałam dużą ilość pieczarek. Co proponujecie z nich zrobić?

Najlepsze odpowiedzi (3)

AnielskaSlodycz

Zadanych pytań: 92

15.07.2013 20:50

Zrób pizze :)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

15.07.2013 20:53

jeśli są małe to zrobiłabym marynowane,leczo,ewentualnie pizzę :)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

15.07.2013 20:58

z dużej ilości zrobiłabym marynowane

Odpowiedzi (29)

aisoglam

Zadanych pytań: 321

15.07.2013 19:48

Myślałam o pieczarkach w zalewie, ale może macie jakieś inne jeszcze propozycje ;)

Konczi

Zadanych pytań: 632

15.07.2013 19:49

leczo pieczarkowe na zimę ?

Margo1

Zadanych pytań: 2141

15.07.2013 19:50

Zupe pieczarkową , sałatkę pieczarkową lub pieczarki faszerowane

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

15.07.2013 19:52

ja bym także zrobiła zupę pieczarkową, albo pierogi drożdżowe z farszem cebulowo pieczarkowym

Róża1

Zadanych pytań: 7

15.07.2013 19:53

marynowane świetny pomysł, a z tych większych leczo , zupę ,można małą resztę świeżych pokrojonych zamrozić:-)

mysza75

Zadanych pytań: 96

15.07.2013 19:53

http://www.doradcasmaku.pl/przepis/287319/pieczarki-z-grilla-nadziewane-cukinia.html http://www.doradcasmaku.pl/przepis/272814/pieczarki-faszerowane-mozzarell.html

JaPaqc

Zadanych pytań: 2

15.07.2013 19:55

spaghetti jest dobre

idealme

Zadanych pytań: 62

15.07.2013 19:55

zupę pieczarkową, albo makaron z kurczakiem w sosie pieczarkowo-śmietanowym z koperkiem :)

aisoglam

Zadanych pytań: 321

15.07.2013 19:55

Zupę już dziś jedliśmy :) Grillowane też już przerabialiśmy, a mam wrażenie, że ich wcale nie ubywa :) A leczo, o którym piszecie jak zrobić?

Habibi

Zadanych pytań: 690

15.07.2013 19:58

ja większą ilość właśnie marynuję (w zalewie octowej lub w pomidorach) oraz duszę na masełku i zamrażam w niewielkich porcjach do jajecznicy, gulaszy, zup, sosów, krokietów czy pierogów :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak