Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Rybciia

Zadanych pytań: 744

04.10.2013 14:19

Dostałam dużo pigwy. Co mogę z niej zrobić?

Odpowiedzi (29)

Stenka

Zadanych pytań: 467

04.10.2013 17:05

mam swoje krzewy pigwy i robię co roku sok z pigwy, nalewkę, pigwę w syropie, dżem pigwowy, mam podane tu przepisy

Misiasty87

Zadanych pytań: 0

04.10.2013 17:19

Naleweczka :) Tym bardziej, że okres zimowy się zbliża :) Będzie się czym grzać heh POZDRAWIAM

mysza75

Zadanych pytań: 96

04.10.2013 17:52

też dostałam 3 sztuki i tak mysle co z nich zrobić, kompot, może do mięsa się nada

alaaa

Zadanych pytań: 201

04.10.2013 19:08

nalewkę, syrop do herbaty,

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

04.10.2013 20:38

ja bym zrobiła nalewkę

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

04.10.2013 21:13

Najlepiej sok do herbaty! Choć ja czasem mrożę całe owoce i potem, gdy mam ochotę na herbatę z pigwą ścinam cienkie plasterki. Pozostałą część ponownie wkładam do zamrażalnika.

Janina

Zadanych pytań: 159

04.10.2013 21:44

Ja smażyłam z cukrem- jest pyszna do herbaty w zimie zamiast cytryny;)

gibli

Zadanych pytań: 20

05.10.2013 09:28

nalewkę, ale także słoiczki na zimę, jako dodatek do ciast i do herbatki)

aniagdz

Zadanych pytań: 5

05.10.2013 09:59

nalewkiii!;D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak