Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Madzik239

Zadanych pytań: 15

01.07.2016 21:47

Dostałam dziś 20 kg pomidorów cherry. Zrobiłam już bazę do zupy pomidorowej oraz sok pomidorowy oraz sałatkę. Macie jakieś pomysły jak wykożystać pomidorki???

Odpowiedzi (31)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

02.07.2016 09:46

W ub.roku suszyłam pomidorki i zalewałam aromatyzowaną oliwą.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

02.07.2016 09:48

ja bym zrobiła marynowane pomidorki w małych słoiczkach

Wacław

Zadanych pytań: 1269

02.07.2016 10:02

podzieliłbym sie z rodzinką ;-)

anka1988

Zadanych pytań: 25

02.07.2016 12:12

hm ja bym spróbowała zrobić domowy ketchup i jadłabym je na bieżąco, bardzo je lubię.

gosia56

Zadanych pytań: 466

02.07.2016 12:37

też bym duzo jadła bo je można trzymać dłuższy czas ;)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

02.07.2016 13:18

Zrób- ketchup, ususz, zamarynuj, zrób sałatkę, daj komuś.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

02.07.2016 13:49

Ja bym zrobiła domowy ketchup

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

02.07.2016 14:12

U mnie pewnie zkedzone by zostaly w sałatce.

Janina

Zadanych pytań: 159

02.07.2016 14:52

Po prostu do zjedzenia na bieżąco;))

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

02.07.2016 18:04

Zrobic w zalewie octowo oliwnej.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak