Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dodi

Zadanych pytań: 256

23.06.2016 14:16

Dostałam dzisiaj ok 3 kg czereśni. Szukam inspiracji co z nimi mogę zrobić.

Odpowiedzi (39)

pestka

Zadanych pytań: 424

23.06.2016 16:25

można zrobić nalewkę lub czereśnie w soku własnym ( czereśnie zasypać w słoiku cukrem i odstawić do następnego dnia , gdy puszczą sok pasteryzować) ja zrobiłabym też pierogi - bo bardzo lubię

benka

Zadanych pytań: 15

23.06.2016 16:53

A może część wypestkuj i włóż do zamrażarki, w zimie jak znalazł do pierogów lub knedli.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

23.06.2016 17:09

Ja bym postawiła na ciasto, podała deser wymyślony przez siebie może być lodowy lub owocowy z galaretką

ilka01

Zadanych pytań: 6

23.06.2016 17:29

najlepiej zrobić dżemy

Franciszek

Zadanych pytań: 4

23.06.2016 17:59

może nalewka :)

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

23.06.2016 18:47

upiekłabym ciasto , a resztę zostawiłabym na pierogi

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

23.06.2016 18:48

a ja bym wydrylowała i zamroziła,na zimę na ciasto w sam raz

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

23.06.2016 19:47

kompot lub dzem z czeresni jest pysnzy

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

23.06.2016 20:12

ja zrobiłabym kompoty i ciasto

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

24.06.2016 06:54

dla mnie dżemik na zimę, do naleśników, tostów

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak