Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

04.10.2015 13:33

Dostałam od znajomych pigwy.Zupełnie nie wiem co mam z nimi zrobić.Co się z nich robi,do czego używa?

Odpowiedzi (60)

Justi2401

Zadanych pytań: 10

05.10.2015 16:58

Ja uwielbiam syrop z pigwy do herbaty oraz pigwówkę- nalewkę :)

Katarzyna47

Zadanych pytań: 0

05.10.2015 18:43

Nie napiszę nic nowego - najlepsza jest nalewka, można też dodawać do herbaty smak jest podobny do cytryny.

Ewkani

Zadanych pytań: 4

05.10.2015 20:49

z pigwy to tylko nalewka

mimi

Zadanych pytań: 31

05.10.2015 21:42

najlepsza naleweczka

JulkaTomeczek

Zadanych pytań: 17

05.10.2015 22:20

Z pigwy najlepsza jest nalewka, lub w syropie na zimę do herbaty

Barbara13

Zadanych pytań: 21

05.10.2015 23:03

Polecam nalewkę lub zasypane syropem i powstanie pyszny syrop idealny do herbaty

ilka01

Zadanych pytań: 6

06.10.2015 07:57

można zrobić nalewkę lub dżem

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

06.10.2015 10:17

oczywiście naleweczka ewentualnie sok :)

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

06.10.2015 16:26

Najprościej to zamiast cytryny użyć ją do herbaty! Z większych ilości można przygotować nalewkę, konfiturę.

ada.la

Zadanych pytań: 39

06.10.2015 19:58

pokroić ją w kosteczkę i zasypać cukrem. Rewelacyjna jest do herbaty

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak