Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Aga123

Zadanych pytań: 40

07.09.2013 22:02

Dostałam patisony od znajomej, czy macie jakieś sprawdzone przepisy na potrawy z tych patisonów? Dziękuję z góry za wszystkie sugestie i podpowiedzi.

Najlepsze odpowiedzi (3)

berys18

Zadanych pytań: 1434

07.09.2013 22:07

na DS znajdziesz fajne przepisy na patisony faszerowane i konserwowe

Alex_M

Zadanych pytań: 119

07.09.2013 22:09

patisona można wykorzystać jak cukinię czy dynię, do zupy, na placki, do sosów czy zapiekanke. fajnie wygląda też faszerowany :)

Renata9

Zadanych pytań: 329

07.09.2013 22:05

można zrobić smażone w sosie pomidorowym

Odpowiedzi (3)

Renata9

Zadanych pytań: 329

07.09.2013 22:13

jak są takie malutkie patisonki, to można ściąć górę i nafaszerować mięsem mielonym, są bardzo dobre, a potem oczywiście upiec w rondlu

Janina

Zadanych pytań: 159

07.09.2013 22:15

Patisonki bardzo fajne są w zalewie octowej;)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

07.09.2013 22:23

Ja też polecam w zalewie octowej, są pyszne.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak