Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

10.11.2013 08:51

Dynie starłam na wiórka i tak upiekłam ciasto . czy też tak robicie ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

kriko

Zadanych pytań: 27

10.11.2013 09:35

tez tak czasami robie

Beatris

Zadanych pytań: 43

10.11.2013 10:02

Nie. U mnie w domu dynia "przejdzie" tylko w formie musu dodanego do ciasta lub deseru.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

10.11.2013 09:38

fajny pomysł z takim ciastem dyniowym, nigdy tak nie robiłem

Odpowiedzi (23)

gosia56

Zadanych pytań: 466

10.11.2013 08:55

taką tartą dynię dodawałam do babki i mufinek

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

10.11.2013 08:58

ja czesto robie krem z dyni lecz czasami dodaje do babeczek

adelajda

Zadanych pytań: 234

10.11.2013 09:08

nigdy nie dodawałam dyni do ciasta ale muszę spróbować

gosia1988

Zadanych pytań: 526

10.11.2013 09:18

robię podobnie :)

aginaa

Zadanych pytań: 700

10.11.2013 09:18

ja tez tak kiedys robilam

Klausia

Zadanych pytań: 251

10.11.2013 09:19

ja robię z pieczonej dyni, bądź musu, ale takie też na pewno będzie dobre :)

Renata9

Zadanych pytań: 329

10.11.2013 09:29

dokładnie też tak robię

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

10.11.2013 09:33

Muszę też tak spróbować :)

erym

Zadanych pytań: 24

10.11.2013 09:38

nigdy nie dodawalam jej do ciasta

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

10.11.2013 10:41

ja rozdrabniam w rozdrabniaczu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak