Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata9

Zadanych pytań: 329

01.03.2014 09:39

Dzisiaj będąc w sklepie na zakupach widziałam mąkę z ryżu brązowego, czy ktoś już jej używał ?

Odpowiedzi (24)

mysza75

Zadanych pytań: 96

01.03.2014 11:25

nie spotkałam takiej mąki jeszcze nigdzie

Noruas

Zadanych pytań: 232

01.03.2014 11:30

ja na razie używałam tylko z białego

mysza666

Zadanych pytań: 371

01.03.2014 13:55

Można użyć spokojnie do ciasta...mąka to po prostu zmielony ryż. Ja po prostu mielę w młynku...wychodzi ciut taniej ;)

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

01.03.2014 15:36

jeszcze nie ,nie miałam okazji

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak