Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Sarenka

Zadanych pytań: 363

07.07.2013 12:07

Fasolka szparagowa - w jakiej postaci gości u Was najczęściej?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

07.07.2013 13:34

najczęściej jemy z masłem i czosnkiem lub z masłem i bułką tartą

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

07.07.2013 13:13

Bardzo lubię zupę z fasoli szparagowej lub na sucho z masłem i bułką tartą:)

gosia56

Zadanych pytań: 466

07.07.2013 13:28

ja lubię fasolkę szparagową polaną masełkiem i posypaną bułką tartą albo pomielonymi orzechami włoskimi lub uprażonym na suchej patelni sezamem,albo na kwasno posypane przyprawą do sałatek ale nie za dużo bo będzie kwaśna

Odpowiedzi (34)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

07.07.2013 12:11

Gotowana polana bułką tartą

Janina

Zadanych pytań: 159

07.07.2013 12:22

Najwięcej z wody - duszona na maśle, z wody polana masełkiem z koperkiem lub z wody posypana bułką tartą z masłem;)

msmors

Zadanych pytań: 91

07.07.2013 12:28

ja uwielbiam ją w sałatce na zimno. Fasolka gotowana, cebulka i oliwa z oliwek + przyprawy

Agata3

Zadanych pytań: 13

07.07.2013 12:38

Dziś na obiadek - ugotowana i oprószona bułką tartą, pychotka ! :)

ewka1978

Zadanych pytań: 135

07.07.2013 12:42

na ciepło z bułką tartą i masłem

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

07.07.2013 13:00

polaną bułka tarta z masełkiem

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

07.07.2013 13:18

polecam sałatkę z fasolki szparagowej z jajkami i szynka parmeńską

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

07.07.2013 13:42

Tradycyjnie z tartą bułką i jako dodatek do sałatek

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

07.07.2013 13:46

u mnie gotowana, a później podsmażona na masełku z bułką tartą

ssylwiaa

Zadanych pytań: 77

07.07.2013 13:52

ja podobnie jak ONY_za_kare, też najczęściej podsmażoną na maśle no i obowiązkowo z bułką tartą ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak