Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

15.02.2014 17:37

Faworki smażycie w oleju czy pieczecie w piekarniku ? ja kiedyś spróbowałam i upiekłam w piekarniku, ale domownikom nie smakowały, jednogłośnie stwierdziliśmy, że lepsze są smażone w oleju :)

Odpowiedzi (40)

Lis

Zadanych pytań: 56

15.02.2014 18:06

Też zawsze smażę na oleju, nawet nie wiedziałam, że istnieje możliwość pieczenia ich w piekarniku:)

teresa18

Zadanych pytań: 502

15.02.2014 18:08

zawsze smażę na oleju, ale muszę spróbować jak smakują pieczone

Milka100

Zadanych pytań: 76

15.02.2014 18:11

zawsze na oleju

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

15.02.2014 18:13

zawszę smażę na stopionym sadle gęsim - są zdrowsze niż smażone na oleju

Niki22

Zadanych pytań: 46

15.02.2014 18:19

zawsze smażyłam nigdy jeszcze nie piekłam

mitek111

Zadanych pytań: 15

15.02.2014 18:29

zdecydowanie na oleju są lepsze, niestety zawierają więcej tłuszczu

mufinka79

Zadanych pytań: 303

15.02.2014 18:41

Ja zawsze smażę :) To tłuszcz nadaje im charakter i smak :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

15.02.2014 18:45

Smażę na oleju

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

15.02.2014 18:45

Ja wolę smażone

irenka

Zadanych pytań: 888

15.02.2014 19:07

smażę na oleju

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak