Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

04.02.2014 11:13

Gdy podajecie zupy np w chlebie to czy najpierw go podpiekacie? Mi często rozmięka i przecieka.

Najlepsze odpowiedzi (3)

mysza75

Zadanych pytań: 96

04.02.2014 14:06

podpiekam w piekarniku, wtedy nie przecieka

Konczi

Zadanych pytań: 632

04.02.2014 11:18

Ja wysuszam go w piekarniku zazwyczaj ...

Cranberry

Zadanych pytań: 34

04.02.2014 11:21

też go wysuszam najpierw

Odpowiedzi (13)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

04.02.2014 11:22

ja tez podpiekam

norweska20

Zadanych pytań: 400

04.02.2014 11:24

ja jeszcze nie podawałam w chlebie zupy

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

04.02.2014 11:24

raz robiłam żurek w chlebie, małe okrągłe chlebki - wydrążam z nich ośródkę i zapiekam ok 10 minut w temp 180*.

pestka

Zadanych pytań: 424

04.02.2014 11:49

ja podpiekam

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

04.02.2014 11:54

Ja zawsze wydrążam, smaruję środek roztopionym masłem i podpiekam w piekarniku. Nie przecieka wtedy, a jest chrupiący i pięknie pachnie.

Milka100

Zadanych pytań: 76

04.02.2014 11:54

podpiekam lub wysuszam

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

04.02.2014 12:03

zawsze podpiekam w piekarniku

mela25

Zadanych pytań: 400

04.02.2014 12:04

tak podpiekam

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

04.02.2014 12:06

ja podpiekam

marcia7

Zadanych pytań: 166

04.02.2014 12:45

nie, kupuję specjalny, który nie przecieka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak