Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

jussta

Zadanych pytań: 36

20.11.2013 22:27

Gdy przyrządzacie pstrąga (kupionego takiego wypatroszonego) ale z głową, ogonem to oprawiacie go czy robicie w skórze i wszystkim innym?

Odpowiedzi (23)

norweska20

Zadanych pytań: 400

20.11.2013 23:05

w całości z masełkiem , płatkami migdałów i pietruszką

Beata999

Zadanych pytań: 0

20.11.2013 23:08

Lubię w całości,ale kiedy jest więcej osób i dań dzielę na dzwonka.

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

20.11.2013 23:24

zazwyczaj piekę albo smażę i przeważnie w całości bo takiego najbardziej lubimy

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

20.11.2013 23:31

Głowę i ogon odcinam, ale skórę zostawiam

Gabi44

Zadanych pytań: 3

21.11.2013 00:29

Bardzo lubię filety z migdałami.

Seba

Zadanych pytań: 1313

21.11.2013 06:33

przeważnie piekę w całości

Beata73

Zadanych pytań: 1093

21.11.2013 07:19

piekę bez głowy i płetw

malina

Zadanych pytań: 4

21.11.2013 07:51

dobrze czyszczę i piekę całego

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

21.11.2013 08:33

często go griluję ale oczyszczonego bez głowy.

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

21.11.2013 08:54

zazwyczaj w całości.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak