Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

16.03.2016 16:22

Gdy smażycie rybę to zostawiacie ją na dłużej w przyprawach, czy doprawiacie bezpośrednio przed wrzuceniem na patelnię?

Odpowiedzi (37)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

16.03.2016 18:53

staram się natrzeć przyprawami wcześniej

Alex_M

Zadanych pytań: 119

16.03.2016 18:53

staram się natrzeć przyprawami wcześniej

Iwonakk

Zadanych pytań: 0

16.03.2016 19:19

Jeżeli obiad mam zaplanowany wcześniej, to rybę przyprawiam wieczór wcześniej, jeżeli nie - tuż przed pieczeniem, ale zazwyczaj daję nieco ostrzejsze w smaku przyprawy.

Ela427

Zadanych pytań: 12

16.03.2016 19:39

przyprawiam wcześniej

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

16.03.2016 20:03

robię i tak, i tak. Jak mi akurat pasuje

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

16.03.2016 20:31

Raczej wczesniej ale wszystko zalezy od rodzaju ryby, niektóre tego nie wymagają. Mrożone na pewno wczesniej.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

16.03.2016 20:38

Zostawiam ją na chwilę w przyprawach

jola91

Zadanych pytań: 23

16.03.2016 21:24

To zależy, ryby morskie (oprócz śledzi) zawsze wcześniej przyprawiam, a pozostałe krótko przed smażeniem

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

16.03.2016 21:37

zawsze przyprawiam wcześniej

Damiano

Zadanych pytań: 0

16.03.2016 22:12

Najczęściej przyprawiam przed smażeniem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak