Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Sarenka

Zadanych pytań: 363

12.07.2013 07:07

Gdybyście mieli wybrać rodzaj mięsa, który najczęściej przygotowujecie, co to by było. U mnie wieprzowina.

Odpowiedzi (34)

lee-aa

Zadanych pytań: 28

12.07.2013 13:14

ostatnio indyk, ale bardzo często jemy też wołowinę i ryby :)

Agata3

Zadanych pytań: 13

12.07.2013 13:44

Zdecydowanie drób ;)

Kasia36

Zadanych pytań: 463

12.07.2013 21:13

wieprzowina czasami z domieszkami jeśli jest z indyczym nie jadam, nie lubię drobiu, kiedyś jadałam, ale teraz nie, to przez te pióra dobrze nie wyskubane i opalone przez babcię

Sarenka

Zadanych pytań: 363

13.07.2013 21:20

A ja nie mogę jeść drobiowego. Odkąd jestem w ciąży, wyczuwam wszystko co chemiczne i mam wstręt. Drób hodowlany ekologicznie, np od moich teściów, którzy karmią indyki, kaczki, kury, gęsi ziarnem, smakuje zupełnie inaczej niż ten ze sklepu. A i czyta się sporo o jakości mięsa sprzedawanego w sklepach. Lubię wołowinę z zaprzyjaźnionej ubojni. Z ryb ostatnio najczęściej jadam mirunę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak