Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

14.07.2016 09:39

Gdzie przechowujecie likier zrobiony przez siebie na bazie wodki, smietanki kremowki i powiedzmy masy tofi z puszki? Wyszly mi tego dosc sporo i jakos sie boje ze poza lodowka na dluzsza mete moze sie popsuc...

Odpowiedzi (33)

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

15.07.2016 18:52

przechowuję na półce w lodówce

Motorek

Zadanych pytań: 1446

15.07.2016 21:31

nie robię takich likierów

Habibi

Zadanych pytań: 690

17.07.2016 09:39

Robiłam dawno temu pierwszy w życiu ajerkoniak - rozlałam do butelek po soczkach przecierowych dla dzieci, jeden wstawiłam do lodówki i niestety tak zgęstniał, że nie było sposobu, aby go wydobyć! Ten w barku też zgęstniał, ale nie aż tak bardzo. Od tej pory pamiętam, aby robić nieco rzadsze, na bieżąco trzymam w barku, a resztę przelewam do słoika, a nie do butelek. Po kilku dniach sprawdzam czy jest ciągle płynny i albo dolewam czystego trunku, albo przelewam wówczas do butelek i wstawiam lodówki.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak