Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

06.02.2014 16:43

Gołąbki wolicie w kapuście czy bez zawijania ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

06.02.2014 17:36

bardzo lubię w kapuście ,takie bez zawijania to jak klopsy:)

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

06.02.2014 16:44

oczywiście że w kapuście

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

06.02.2014 16:45

ja tradycyjne czyli zawijane

Odpowiedzi (38)

kriko

Zadanych pytań: 27

06.02.2014 16:46

mi smakują każde

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

06.02.2014 16:47

w kapuście ale czasami dla odmiany robię bez zawijania

Luki

Zadanych pytań: 27

06.02.2014 16:48

wszystkie sa super

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

06.02.2014 16:52

wolę w kapuście

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

06.02.2014 16:54

U nas zdecydowanie większym powodzeniem cieszą sie w kapuście.

Renata9

Zadanych pytań: 329

06.02.2014 16:55

w kapuście zdecydowanie

ao_12

Zadanych pytań: 38

06.02.2014 16:56

ja wolę tradycyjne gołąbki

Ola1young

Zadanych pytań: 7

06.02.2014 16:56

w kapuście białej

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

06.02.2014 17:00

zdecydowanie bardziej mi smakują tradycyjne, ale bez zawijania też sa super :)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

06.02.2014 17:00

w kapuście włoskiem najbardziej. ale robię też bez zawijania z kapustą pekińska i są pyszne :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak