Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

24.09.2014 13:51

grzyby przeznaczone do marynowania gotujecie w osolonej wodzie czy raczej bez dodatku soli?

Odpowiedzi (45)

BernadettaP

Zadanych pytań: 504

24.09.2014 19:33

Gotuję w osolonej wodzie- mimo, że soli nie używam zbyt dużo, to marynowane warzywka muszą być odpowiednio przygotowane, a grzyby ugotowane w osolonej wodzie są w mojej ocenie o wiele lepsze w smaku.

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

24.09.2014 19:35

gotuje bez soli

irenka

Zadanych pytań: 888

24.09.2014 19:36

ja również gotuję w delikatnie osolonej wodzie

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

24.09.2014 19:50

gotuję w osolonej wodzie

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

24.09.2014 19:54

Ja trochę sole i trochę słodzę wodę.

Rogalik

Zadanych pytań: 84

24.09.2014 20:07

ja gotuję bez soli

mimi

Zadanych pytań: 31

24.09.2014 20:13

również gotuję w osolonej wodzie

Konczi

Zadanych pytań: 632

24.09.2014 20:28

zazwyczaj delikatnie dosalam wodę ale mniej niż np na makaron

Megg

Zadanych pytań: 69

24.09.2014 20:57

Gotuję w osolonej wodzie

Adamorek

Zadanych pytań: 1402

24.09.2014 21:28

ja bez soli

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak