Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

inka2012

Zadanych pytań: 3

14.10.2015 15:21

Hej, jakie dania na szybko lub do słoików polecacie dla studentów?

Najlepsze odpowiedzi (3)

mysza75

Zadanych pytań: 96

15.10.2015 10:24

dla studentów dobra jest kiełbasa słoikowa, bigos sama tak robię, można zrobić zupy, pilpety w sosie pomidorowym,.pasztet tez robię do słoików

Franciszek

Zadanych pytań: 4

15.10.2015 00:43

leczo ,bigosy,gołąbki

dom-agi

Zadanych pytań: 2

14.10.2015 16:03

Fasolka po bretońsku, mięso w słoiku, leczo, mielone w sosie

Odpowiedzi (15)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

14.10.2015 15:28

klopsy, mielone , gulasz ,sosy pomidorowe do makaronu ,leczo

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

14.10.2015 15:33

Bigos, leczo, zupa gulaszowa, gołąbki, bogracz

Habibi

Zadanych pytań: 690

14.10.2015 16:20

Do sloika - wszelkie bigosy, eintopfy, leczo, gulasz i zupy, risotto i makarony w sosie - mam praktykę w podobnych przetwórczy i co tydzień coś w słoików pakuję :) Poza tym można zawekowac kiełbasy, maszynkę, mięsko.

Habibi

Zadanych pytań: 690

14.10.2015 16:21

...kaszankę... nie maszynkę ;) mój tablet zawsze wie lepiej... ;)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

14.10.2015 16:29

Leczo lub grochówka

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

14.10.2015 16:37

bigos,gołąbki w sosie pomidorowym,fasolka po bretońsku

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

14.10.2015 16:49

do słoika można praktycznie włożyć wszystko tylko jest to trochę pracochłonne ale nieraz warto się poświęcić :)

pestka

Zadanych pytań: 424

14.10.2015 17:46

pulpety w sosie pomidorowym , gulasz, gołąbki , zupy, bigos

marenka

Zadanych pytań: 179

14.10.2015 18:03

bigos, leczo lub fasolka po bretońsku

Renataj

Zadanych pytań: 1275

14.10.2015 18:07

Zawekować można prawie wszystko: gulasz, gołąbki, rolady, zrazy lub mielone w różnorodnych sosach, fasolka po bretońsku lub w sosie pomidorowym, "treściwe" zupy: grochówka, gulaszowa. Przygotowując np. rolady dla dwóch lub trzech osób często robię ich więcej i nadwyżki wekuję:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak