Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Konczi

Zadanych pytań: 632

05.06.2017 08:52

Ile czasu mogę przechowywać upieczone puste kruche rurki???

Odpowiedzi (32)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

06.06.2017 11:23

około 3 tygodni

Justi2401

Zadanych pytań: 10

06.06.2017 15:44

Dopóki nie nabiorą wilgoci. Trzeba je dobrze przechować, owinąć papierem, w szczelnym pudełku. Habibi ma świetny sposób z tym podpieczeniem w piekarniku, muszę wypróbować :)

Konczi

Zadanych pytań: 632

06.06.2017 19:30

zapakowałam i chce przetrzymać do lipca zobaczymy czy będą dobre - jeszcze raz dziękuję za wszystkie rady

Konczi

Zadanych pytań: 632

06.06.2017 19:31

zapakowałam i chce przetrzymać do lipca zobaczymy czy będą dobre - jeszcze raz dziękuję za wszystkie rady

gosia56

Zadanych pytań: 466

07.06.2017 09:12

na pewno będą zjadliwe ale ja bym jednak nie trzymała ich tak długo bo to juz są stare do zjedzenia jadłabym takie bez smaku

cukiereczek

Zadanych pytań: 1860

07.06.2017 19:29

do 2 tygodni w szczelnie zamkniętym pojemniku

ilka01

Zadanych pytań: 6

07.06.2017 22:01

myślę, że około dwóch tygodni

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

07.06.2017 23:49

dobrze zapakowane do dwóch tygodni wytrzymają

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

08.06.2017 09:42

raczej nie długo bo przestaną być chrupiące

misia123410

Zadanych pytań: 22

09.06.2017 09:58

w pojemniku zamkniętym powinny troche wytrzymać

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak