Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

AURELKA

Zadanych pytań: 431

24.02.2013 17:25

Ile jajek używacie do pieczenia biszkoptu?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Habibi

Zadanych pytań: 690

16.06.2013 20:56

jak już piekę biszkopt, to zawsze duży - zazwyczaj z 10 jajek, a jeśli są bardzo duże, to z 8 szt.

Karolina44

Zadanych pytań: 11

24.02.2013 17:28

4 jajeczka

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

24.02.2013 17:46

5 sztuk

Odpowiedzi (1)

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

24.02.2013 20:32

To zależy od tego jakie biszkopt ma mieć przeznaczenie. Jeśli jako spód do deseru to 3, jeśli do przełożenia to 9.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak