Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pawlito

Zadanych pytań: 392

18.12.2013 08:49

ile rodzai mięsa dodajecie do bigosu

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

18.12.2013 09:22

dodaję trzy rodzaje

Alex_M

Zadanych pytań: 119

18.12.2013 09:36

dodaję 3-4 rodzaje

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

18.12.2013 09:38

najczęściej, boczek, łopatka i kiełbasa

Odpowiedzi (26)

pawlito

Zadanych pytań: 392

18.12.2013 08:49

ja dodaje trzy rodzaje

Malinka

Zadanych pytań: 302

18.12.2013 08:53

Ja zazwyczaj robię tylko z wieprzowiną.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

18.12.2013 08:56

łopatkę ,kiełbasę i boczek wędzony

Motorek

Zadanych pytań: 1446

18.12.2013 08:56

ja też robię z wieprzowiną

pestka

Zadanych pytań: 424

18.12.2013 08:58

boczek, kiełbasa, łopatka lub mięso od szynki

Malinka

Zadanych pytań: 302

18.12.2013 08:59

Chyba źle zrozumiałam pytanie, bo oprócz mięsa wieprzowego dodaję również boczek wędzony i kiełbasę:)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

18.12.2013 09:02

łopatka wieprzowa, kawałek wołowiny, kiełbasa wiejska i boczek;

Beata73

Zadanych pytań: 1093

18.12.2013 09:06

kilka,takie jakie mam w danym dniu

iwi

Zadanych pytań: 115

18.12.2013 09:12

Mięso wieprzowe,kiełbasę

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

18.12.2013 09:12

wszystkie resztki które odkładałam kilka dni

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak