Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ana1

Zadanych pytań: 51

22.08.2013 11:59

Ja robię dżemy z landrynkami i pigwą, a Wy jakie dziwne dodatki dajecie?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Habibi

Zadanych pytań: 690

22.08.2013 12:22

z nietypowych dodatków stosuję rum, limonecello, brandy, wodę różaną i pomarańczową, kwiaty jaśminowca, kawę, imbir, wiórki kokosowe, bakalie... wszystko zależy na co mam chętkę ;) w ubiegłym roku zrobiłam pyszną konfiturkę ze świeżych fig z dodatkiem suszonej żurawiny :)

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

22.08.2013 13:09

Ja robię tylko zwyczajne dżemy.

biatriss

Zadanych pytań: 61

22.08.2013 13:46

robie zwyczajne dzemy, ale chyba czas to zmienić!! ;)

Odpowiedzi (13)

Beatris

Zadanych pytań: 43

22.08.2013 12:00

Ja zrobiłam w tym roku konfiturę z dodatkiem kwitnącej lawendy.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

22.08.2013 12:04

Ja często dodaję likiery np.pomarańczowy, kokosowy

idealme

Zadanych pytań: 62

22.08.2013 12:06

agrest i suszona figa :))

Magula

Zadanych pytań: 556

22.08.2013 12:09

Ja robiłam dzem z cukini i kiedyś jabłka z landrynkami miętowymi

msmors

Zadanych pytań: 91

22.08.2013 12:10

ja robię tradycyjne bez dodatków

joanna30

Zadanych pytań: 50

22.08.2013 12:12

Ja zrobiłam konfiturę truskawkową na pikantnie z pieprzem i bazylią, pycha :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

22.08.2013 12:13

tylko robiłam dzem cukinię z truskawkami

Janina

Zadanych pytań: 159

22.08.2013 12:18

Nie dodaję dziwnych dodatków,robię normalne smaki;)

mufinka79

Zadanych pytań: 303

22.08.2013 12:19

Najbardziej lubię tradycyjne dżemy, ale czasami dodaję prawdziwą laskę wanilii lub np. imbir

Mati13

Zadanych pytań: 1524

22.08.2013 12:54

nie znam takiego przepisu, a brzmi ciekawie. U mnie raczej stawia się na tradycje. Chociaż w ubiegłym roku robiłem powidła z dodatkiem migdałów i czekolady

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak