Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ewelina38

Zadanych pytań: 1289

07.09.2013 16:21

Jajecznicę wolicie mocno czy raczej lekko ściętą ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

07.09.2013 16:49

zawsze robię lekko ścięta,taka wolę

mysza75

Zadanych pytań: 96

07.09.2013 16:52

mocno ścięta na masełku

Dorota59

Zadanych pytań: 950

07.09.2013 16:59

raczej mocno ściętą

Odpowiedzi (40)

Ewelina38

Zadanych pytań: 1289

07.09.2013 16:22

jak dla mnie zdecydowanie mocno ścięta i obowiązkowo przed usmażeniem musi być dobrze roztrzepana, aby po usmażeniu nie było widać białka

Barbara13

Zadanych pytań: 21

07.09.2013 16:26

Osobiście wolę lekko ściętą:)

JOANNA16

Zadanych pytań: 1

07.09.2013 16:26

lekko ścięta

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

07.09.2013 16:29

Ja lubię mocno ściętą

2milutka

Zadanych pytań: 134

07.09.2013 16:29

lekko ścięta

Renata9

Zadanych pytań: 329

07.09.2013 16:32

wolę mocniej ściętą

ssylwiaa

Zadanych pytań: 77

07.09.2013 16:33

wolę mocno ściętą :)

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

07.09.2013 16:49

też wolę lekko ścięta zwłaszcza na maśle

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

07.09.2013 16:50

ja lubię mocno ściętą

pestka

Zadanych pytań: 424

07.09.2013 16:56

na maśle , ale średnio ściętą

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak