Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata22

Zadanych pytań: 672

20.08.2013 14:59

Jak częściej przyrządzacie ryby-z panierką czy bez?

Odpowiedzi (31)

joanna30

Zadanych pytań: 50

20.08.2013 15:33

Zwykle z panierką

babeczka007

Zadanych pytań: 115

20.08.2013 15:50

Ostatnio robię rybę bez panierki na perze .

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

20.08.2013 15:53

Jeśli mam kupioną rybę w całości to zazwyczaj piekę ją w piekarniku, ewentualnie lekko opruszoną bułką smażę na patelni, ale panierką tegonazwać nie można :) Filety zazwyczaj panieruje, bo u mnie w domu takie lubią najbardziej, ale od czasu do czasu robię zdrową wersję - ryba pieczona w folii w piejarniku :)

gosia1988

Zadanych pytań: 526

20.08.2013 15:55

przeważnie robię z panierką

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

20.08.2013 15:57

przeważnie robię z panierką, chyba że przygotowuję na parze wówczas bez panierki

Mniam

Zadanych pytań: 87

20.08.2013 15:59

Bardziej smakuje mi bez panierki.

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

20.08.2013 16:02

ja smażę rybę z panierką, staram się przynajmniej raz w tygodniu jeść rybkę

ONY_za_kare

Zadanych pytań: 116

20.08.2013 16:09

najczęściej panieruje, w bułce, w płatkach. ale czasami zapiekam w sosie w piekarniku. albo cale ryby tez piekę w piekarniku

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

20.08.2013 16:09

zwykle z panierka

Silver Teaspoon

Zadanych pytań: 52

20.08.2013 16:12

zazwyczaj bez panierki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak