Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ada.la

Zadanych pytań: 39

03.02.2014 16:43

Jak długo można trzymać białka w lodówce

Odpowiedzi (21)

Habibi

Zadanych pytań: 690

03.02.2014 17:38

raczej dwie doby to maksymalny czas i to w wyparzonym słoiczku! ja zamrażam na świeżo i po rozmrożeniu nie tracą swoich właściwości :)

Mniam

Zadanych pytań: 87

03.02.2014 18:06

2 tygodnie trzymasz już białka? Moim zdaniem to już się popsuły. Jak masz nadmiar białek to najlepiej zamrozić. Po rozmrożeniu nie tracą właściwości. Ja tak robię :)

marcia7

Zadanych pytań: 166

03.02.2014 18:11

ja tylko jeden dzień trzymam

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

03.02.2014 18:39

nie wiem ile można, ale wiem,że np. białka do makaroników wg orginalnej receptury powinny stać około 5-7 dni w lodówce

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

03.02.2014 18:50

ja trzymam 5 dni i koniec

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

03.02.2014 19:41

Góra 2 dni.

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

03.02.2014 19:50

ja staram się je zużyć na bieżąco

dorrota

Zadanych pytań: 10

03.02.2014 20:34

od razu robię bezy z białek:) sprawdzony przepis na moim profilu:)

mysza75

Zadanych pytań: 96

03.02.2014 21:40

trzymak tak do 3 dni białka

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

03.02.2014 22:55

można kilka dni w zamkniętym pojemniku ,ale najlepiej jest zamrozić i mamy pewność że się nie zepsują:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak