Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

miodunka

Zadanych pytań: 45

15.02.2015 14:01

Jak długo peklujecie mięso przed włożeniem do szynkowaru?

Najlepsze odpowiedzi (3)

mysza75

Zadanych pytań: 96

16.02.2015 10:52

24 godziny minimum pekluję

Katarzyna/kate1980

Zadanych pytań: 1979

15.02.2015 22:41

zwykle dobę

gosia56

Zadanych pytań: 466

15.02.2015 15:58

zawsze pekluję mięso 48 godzin .

Odpowiedzi (8)

Konczi

Zadanych pytań: 632

15.02.2015 14:11

około 24 godzin

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

15.02.2015 14:22

minimum 12 godz.

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

15.02.2015 14:35

od 24 do 48 godzin zależy od mięsa czy jest pokrojone czy w jednym dużym kawałku

kasiaw

Zadanych pytań: 470

15.02.2015 14:46

ja zazwyczaj dobę wcześniej

Margo1

Zadanych pytań: 2141

15.02.2015 14:57

około 24 godzin

anilewe13

Zadanych pytań: 8

15.02.2015 18:40

około 24 godzin

dodi

Zadanych pytań: 256

16.02.2015 08:37

ja też 24 godziny

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

16.02.2015 14:05

ja również 1 dzień (około 24h)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak