Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Monika10

Zadanych pytań: 3

20.01.2014 20:00

Jak długo pieczecie zawsze biszkopt?

Odpowiedzi (32)

Barbara13

Zadanych pytań: 21

20.01.2014 21:17

Zalaeży jaki duży ,jaki smak itp.zawsze piekę do efektu suchego patyczka :)

SmakolykiJoanny

Zadanych pytań: 115

20.01.2014 21:24

25 minut starczy na biszkopt :)

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

20.01.2014 21:24

Około 30-40 minut, sprawdam patyczkiem "czy to już" :)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

20.01.2014 21:26

Piekę go 30 minut.

ZEWA

Zadanych pytań: 190

20.01.2014 21:28

ja w starym piekarniku piekłam 40 minut w 150 stopniach a w nowym piekę też 40 ale już w 160 stopniach. Wszystko kwestia piekarnika. I piekę biszkopt z 5-6 jajek.

mysza75

Zadanych pytań: 96

20.01.2014 21:45

zależy jaki duży i z ilu jaj od 20 do 35 minut

Janina

Zadanych pytań: 159

20.01.2014 21:53

Zależy z ilu jajek, cieńszy 20 minut, grubszy 30 minut wystarczy;)

mariel78

Zadanych pytań: 98

20.01.2014 22:09

25 minut na 180 stopniach

Pomocnik

Zadanych pytań: 80

20.01.2014 22:17

piekę ok. 30 min

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

20.01.2014 22:48

mam przepisy w których pisze że 30min.ale jakbym tak długo trzymała w piekarniku to wyjęłabym je spalone na węgiel średnio piekę do 20min.niezależnie czy z 4 czy z 6 jajek,jeśli piekę spód pod galaretkę to po 12min.jest upieczony

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak