Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pati100015

Zadanych pytań: 10

26.08.2013 15:00

Jak do potraw dodawać mrożony szpinak? Czy trzeba go rozmrozić, odsączyć? Czy można bezpośrednio zamrożony dodawać?

Odpowiedzi (17)

mysza75

Zadanych pytań: 96

26.08.2013 18:05

najpierw na patelni przesmażam potem dodaje do potraw

Róża1

Zadanych pytań: 7

26.08.2013 19:02

ja też najpierw przesmażam na patelni , a później dodaję do potraw:-)

pacpaw

Zadanych pytań: 266

26.08.2013 20:00

rzuć na patelnię mrożony i podsmaż. Możesz z dodatkiem śmietany i czosnku. Tak przygotowany dodaj do dania

Janina

Zadanych pytań: 159

26.08.2013 20:58

Ja rozmrażam na patelni i podsmażam;)

pestka

Zadanych pytań: 424

01.05.2014 08:37

rozmrażam na patelni i odparowuję a potem dodaję do potraw

gosia561

Zadanych pytań: 1389

30.01.2015 16:57

ja odmrażam i daję do naleśników

Babeczka35

Zadanych pytań: 6

28.05.2017 07:49

Szpinak zawsze rozmrażam i odsączam z wody.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak