Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ana1

Zadanych pytań: 51

03.09.2013 19:09

Jak dodajecie jajka do zupy szczawiowej, surowe w trakcie gotowania, czy ugotowane na twardo na talerzu ?

Odpowiedzi (13)

Kasia36

Zadanych pytań: 463

03.09.2013 21:11

ugotowane na twardo do talerza

misia53

Zadanych pytań: 339

03.09.2013 21:14

Ja zupę szczawiową podprawiam śmietaną roztrzepaną z żółtkiem , jest fajniejsza w smaku i częscowo minimalizuje zły wpływ kwasu szczawiowego na organizm . Jajka na twardo podaję oddzielnie

Ewa104

Zadanych pytań: 328

04.09.2013 08:23

Jajka gotuję oddzielnie.Ale fajne przeczytałam pomysły dziewczyn na zaciągnięcie zupy żółtkiem.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak