Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

23.11.2016 10:58

Jak/gdzie przechowujecie imbir ? Kupiłam dość spory kawałek i dostałam od sąsiadki drugi /równie duży/ i wiem, że przez kilka dni a może i tygodni nie wykorzystam go. Trzymać na szafce/w szafce w kuchni /w bardzo mocno ogrzewanym bloku/ ?

Odpowiedzi (41)

Beatris

Zadanych pytań: 43

23.11.2016 14:12

Imbir przechowuję w lodówce...

halina17

Zadanych pytań: 271

23.11.2016 15:27

Imbir trzymam w lodówce.

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

23.11.2016 15:48

w pojemniczku w lodówce

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

23.11.2016 16:24

zawijam w ręcznik kuchenny wkładam do małego pudełka i do lodówki

Klausia

Zadanych pytań: 251

23.11.2016 16:28

Na blacie trzymam, w lodówce mi jakoś szybko pleśnieje podobnie jak czosnek.

teresa18

Zadanych pytań: 502

23.11.2016 16:54

Trzymam w lodówce

ada.la

Zadanych pytań: 39

23.11.2016 16:57

najlepiej trzymać w lodówce

anemon

Zadanych pytań: 163

23.11.2016 17:13

Trzymam w lodówce w szufladzie na warzywa i owoce, bardzo długo i nigdy nie pleśnieje.

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

23.11.2016 17:56

w dolnej skrzynce/szufladzie w lodówce owonięty w ręcznik kuchenny

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

23.11.2016 17:58

świeży, twardy przechowuję nawet do m-ca

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak