Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Hanna5

Zadanych pytań: 405

11.09.2015 17:10

Jak gotujecie fasole "jas" zawsze moczycie np na noc?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Habibi

Zadanych pytań: 690

11.09.2015 19:49

Nie moczę jedynie świeżej i parowanej.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

11.09.2015 20:10

Tak , zawsze czy robię fasolkę po bretońsku czy zupę fasolową , zawsze namaczam na noc

mysza75

Zadanych pytań: 96

11.09.2015 21:31

zawsze mocze fasole przez noc

Odpowiedzi (44)

Jumper123

Zadanych pytań: 24

11.09.2015 17:12

ja zawsze na noc namaczam

DorotaZ

Zadanych pytań: 17

11.09.2015 17:15

Tak zawsze moczę i nie tylko fasolę jaś ale każdą i groch też

Madzai

Zadanych pytań: 7

11.09.2015 17:18

Też zawsze zostawiam na noc żeby się każda fasola/groch namoczył ;)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

11.09.2015 17:40

Co najmniej 12 godzin :)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

11.09.2015 17:40

każdą fasolę przed gotowaniem zostawiam zamoczoną w zimniej wodzie na noc

Renata9

Zadanych pytań: 329

11.09.2015 17:46

zawsze wcześniej namaczam, najlepiej całą noc

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

11.09.2015 17:57

tak, zawsze namaczam na całą noc

pestka

Zadanych pytań: 424

11.09.2015 18:01

zawsze zostawiam fasolę w wodzie na noc i na następny dzień gotuję

Justi2401

Zadanych pytań: 10

11.09.2015 18:02

Ja zawsze namaczam na noc, rano odlewam wodę i gotuję już w świeżej :)

Klausia

Zadanych pytań: 251

11.09.2015 18:10

Tak, zawsze moczę ok. 10 godzin.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak