Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Grillowanie i pikniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

31.08.2010 11:34

jak grilujecie mieso? na specjalnych tackach nie jest chrupkie, natomias bezposrednio grilowane na ruszcie nie zawsze jest miekkie, a spalone. jak wy sobie z tym radzicie?

Odpowiedzi (3)

aranka

Zadanych pytań: 125

31.08.2010 11:40

podnosze ruszt wyzej i jest ok

banditka

Zadanych pytań: 142

31.08.2010 12:16

na wyjazdach tylko :) z wygody

Aneta62

Zadanych pytań: 3

31.08.2010 12:53

Nie używam tacek, wystarczy, że mięso grilluje się na żarzącym się węglu i nie jest nigdy spalone.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak