Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

pycholka

Zadanych pytań: 78

16.04.2014 12:52

Jak jeszcze przyrządzacie rybę na obiad poza standardową panierką z bułki tartej? Liczę na jakieś świeże inspirację :) (mam do dyspozycji tilapię i mintaja).

Odpowiedzi (19)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

16.04.2014 16:17

u mnie bardzo lubią kotleciki rybne

Lidzia

Zadanych pytań: 21

16.04.2014 17:07

Ryba pieczona w porach (rybkę usmażyć, por zeszklić na maśle i wyłożyć na rybę, zalać śmietanką, posypać żółtym serem i zapiec) - pyszna.

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

16.04.2014 18:23

Może upiec w piekarniku lub ugotować na parze bez panierki

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

16.04.2014 18:50

może zapiekana w piekarniku z ziołami lub w cieście

Pyszota

Zadanych pytań: 85

16.04.2014 19:10

ja lubię rybę z marchewką - po grecku

kate.500

Zadanych pytań: 1516

16.04.2014 20:44

smaze bez panierki w samej przyprawie

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

17.04.2014 07:31

ja zawsze smarzę świeżutką rybę -jestem z nad morza...i lubię jak ryba smakuje rybą więc smażę bez dziwnych przypraw -tylko sól i pieprz i bez panierek .Do panierowania używam tylko mąki krupczatki.Rybka jest złota i chrupiąca

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

17.04.2014 07:43

ja lubię robić rybę z sezamie, ma wtedy superowy smak lubię go

Janina

Zadanych pytań: 159

17.04.2014 08:25

Lubimy w cieście naleśnikowym smażoną albo na parze w zipłach;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak