Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

eliza135

Zadanych pytań: 408

25.09.2013 20:57

Jak myślicie czy sok z marchwi ,buraka i jabłek można zapasteryzować na zimę czy będzie on dobry ?

Odpowiedzi (30)

misia53

Zadanych pytań: 339

25.09.2013 22:30

zapasteryzować zawsze można a smak sobie sama ustalisz proporcjami , będziesz próbować i zdecydujesz czy więcej dodać z marchewki , czy z buraka, czy jabłek....

jasiek

Zadanych pytań: 1346

25.09.2013 22:40

jak najbardziej, będą pycha

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

25.09.2013 22:52

Myślę, że będzie dobry

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

26.09.2013 00:05

Taki sok jest dobry na poprawę krwi, gdy ktoś ma anemię.

adam1f

Zadanych pytań: 1439

26.09.2013 00:39

jak dobrze się zawekuje to przetrzyma

Margo1

Zadanych pytań: 2141

26.09.2013 07:28

Ja bym zaryzykowała zrobić w bardzo małej ilości,jak ci wyjdzie to zrób więcej

Seba

Zadanych pytań: 1313

26.09.2013 08:43

oczywiście, że można

Karmel-itka

Zadanych pytań: 1

26.09.2013 12:50

zawsze tak robię :]

Habibi

Zadanych pytań: 690

26.09.2013 16:52

Ja proponuję na próbę zrobić małą ilość, zapasteryzować, schłodzić w lodówce i skosztować. Nie każdy lubi takie połączenia, a buraki często dają ziemisty posmak - lepiej na małej ilości przetestować ;)

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

26.09.2013 22:57

Z wymienionych składników pasteryzowałam tylko czysty sok jabłkowy-Tzrymał dobrze i był smaczny!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak