Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

norweska20

Zadanych pytań: 400

31.01.2014 15:47

Jak najczęsciej podajecie fileta z kurczaka - smażonego w panierce, w sałatce czy w zapiekance..?

Odpowiedzi (35)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

31.01.2014 16:05

bardzo lubię kurczaka w sałatce, smażonego i w zapiekance

dorrota

Zadanych pytań: 10

31.01.2014 16:08

z przyprawą złocistą i panierką:) Idealne zarówno jako główne danie, jak i dodatek do sałatki (małe kawałeczki)

Renata9

Zadanych pytań: 329

31.01.2014 16:25

często panierowanego, czasami w sałatce

Krzysztof15

Zadanych pytań: 183

31.01.2014 16:31

smazonego w panierce

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

31.01.2014 16:34

najcześciej w panierce jak schabowy

iwi

Zadanych pytań: 115

31.01.2014 16:34

Najczęściej panierowan,faszerowany, rzadziej w sałatce

Garofano73

Zadanych pytań: 0

31.01.2014 16:45

Piers z kurczaka uzywam najczesciej do dan z curry.

Piotr-21

Zadanych pytań: 11

31.01.2014 16:54

raczej jako smażony

Agata3

Zadanych pytań: 13

31.01.2014 16:59

Zazwyczaj są to tradycyjne kotlety smażone lub robię kotlety de volaille :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

31.01.2014 17:02

zazwyczaj robię nadziewaną roladkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak